Инструктори

Пламена Петрова - основател на ” Каяк Зона”
Образование - НСА ”Васил Левски
Бакалавър – треньор по кану-каяк
Магистър - Спорт за високи постижения( Кану-каяк)
СДК –Спортен Мениджмънт
Треньор по каяк „ СККК Левски” и 166 Спортно училище „В .Левски”от 2007г и към момента Треньор към” Българска федерация по кану-каяк” 2015г ,2016г
Занимава се с туристически и морски каяк от 2012г
Ски инструктор клас ”А”
Курс - Водно спасяване към НСА
Хоби - каяци,ски ,конна езда,планински туризъм

Николай Ненков

Образование - НСА ”Васил Левски

Магистър – Адаптирана физическа активност (спорт за хора с увреждания)

Занимава се с туристически каяк от 2012г като инструктор

Отговаря за вашето сигурно пътуване ,професионален шофьор( A ,B ,C ,D )

Хоби – каяци,ски ,бойни изкуства,колоездене

Виктор Паскалев

Образование 166 Спортно училище „В.Левски”. помощник – треньор по каяк

Състезател по каяк към ” СККК Левски” и към момента

Помощник-инструктор към ” Каяк Зона „

Каяк Зона - За Нас

Създадохме нашето сдружение с идеята да улесним хората занимаващи се с каяк ,като им предоставим всичко необходимо за практикуването на този спорт на едно място.

Нека започнем от най-малките,Каяк Зона съвместно с Каяк Клуб „Левски” провежда обучение по каяк за деца от 10г до 17 г на гребна база Панчарево.Така че ако желаете да запишете вашето дете на тренировки по каяк можете да го направите чрез нас.

Освен обучение на деца ,предлагаме и обучение по каяк и за възрастни.Провеждаме каяк курс по туристически каяк ,каяк курс- бърза вода,каяк курс- сърфски .Кусовете и обучението по каяк могат да се провевеждат както индивидуално така и в група.Всеки курс се води от клалифицирни инструктори по каяк.

Тези от вас които харесват да практикуват каяк туризъм ,могат да се пресъединят в наякое от нашите каяк пътешествия В България организираме каяк програми на почти всички язовири като яз.Кърджали , яз.Искър ,яз Батак,яз.Доспат,яз.Копринка .Често организираме и каякинг в нашата южна съседка,така че ако желаете може да опитате каяк в Гърция на о. Диапорос ,о.Амуляни,о.Тасос или каяк на о.Лефкада.

За тези от вас които имат нужните умения и могат да гребат на каяк ,но нямат необходимата екипировка могат да се възползват от нашата услуга „каяк под наем”.

Освен обучение по каяк и каяк пътешествия при нас може да да закупите и каяк екипировка (каяци,гребла,спасителни жилетки,).Работим с най-добрите марки на пазара за туристически каяк състезателни каяци,рибарски каяци ,и морски каяк.Изключително държим на качеството на предлаганите от нас каяк продукти .Не просто трябва да закупите каяк екипировка ,а тя да е най –доброто за вас.

Ние работим с лодки на Prijon и Wilderness Systems.

Каяк Зона – време е да се намокриш